Kul att du vill börja träna. Vi finns på flera platser i Stockholmsområdet – Klicka på någon av undermenyerna för att komma till anmälan och få mer info. Läs gärna även hur vi tänker kring träning!

Sundbyberg/UrsvikFarsta, Prova-på & NinjaFys (Vuxenträning) i Sundbyberg

Vårt mål med träningen!

Vi strävar efter att bedriva helt fri och öppen träning (organiserad spontanidrott). Men för att nå dit krävs det att alla barn/ungdomar har en gemensam grund med rörelser, samma säkerhetstänk och följer våra regler. Därför är träningarna välplanerade, organiserade och hårt strukturerade till en början för att sen bli friare ju längre terminen går.

Öppen träning (endast Sundbyberg/Ursvik) betyder att det finns ledare på plats som ser till att träningen sker på ett säkert sätt inom vissa ramar. Varje öppen träning börjar med gemensam uppvärmning och något slags avslut. Missar man uppvärmning blir man tvungen att vänta en stund tills nästa uppvärmning hålls. Efter uppvärmning bestämmer de aktiva själv eller tillsammans med kompisar hur upplägget  ska vara på träningen. Vill man ha hjälp, lära sig grunderna eller lära sig någon avancerad rörelse så finns självklart våra ledare på plats för att stå till hands. Fri träning är inte fri lek. 

Inga träningar är obligatoriska, ingen kräver att du kommer och tränar. Vi vill att du kommer för att du själv vill träna och utvecklas som person.

För vem?

Du får se ut och vara hur du vill, så länge du respekterar andra. Vi välkomnar alla som vill träna! Erfarenhet spelar ingen roll, nybörjare som proffs är alla välkomna.

Är du i tonåren och har några års erfarenhet som utövare får du gärna kontakta oss om du vill bli ledare, vara med och bestämma eller om du bara har någon kul idé.

Vi vill vara en förening som kan erbjuda träning till alla barn och ungdomar, oavsett ekonomiska tillgångar. Kontakta oss så hittar vi en lösning för att ditt barn/ungdom ska få träna!